repronet lite offerte aanvraag

WE BRING
IDEAS TO LIFE         

HOME / GOEDHART

Over Goedhart

Goedhart bestaat uit de disciplines Repro Services, Digital Printing en Marketing Solutions. We zijn groot in digitaal printwerk van klein tot XXL-formaat. Praktisch in repro. Vooruitstrevend in gepersonaliseerde communicatie. We zijn ondersteunend met een innovatief spectrum aan diensten, van selfservice tot fulfilment. 

Ons succes hangt af van hoe goed we met u samenwerken. We gaan ver in onze betrokkenheid bij u. Of het nu gaat om levertijden, complexe opdrachten of deadlines. Wij zien alles als uitdagingen en kansen. 

Wij maken het verschil door u oprechte aandacht te geven. Dit doen wij door mee te denken, oplossingen te zoeken en processen te verbeteren. Om zo ideeën, informatie en boodschappen overtuigend over te brengen. 

Als wij ons werk goed doen, verandert er iets in de manier waarop u omgaat met uw klanten. Dat betekent nogal wat voor uw organisatie. Dus wij zijn er trots op om een schakel te zijn en een oplossing te mogen bieden in uw proces.

Hier geloven wij in

Goede ideeën helpen alles en iedereen vooruit. Daarvoor moeten ze wel gedeeld kunnen worden. Dat is wat wij doen. U heeft geweldige ideeën, u wilt uw kennis delen en uw boodschap op overtuigende wijze onder de aandacht brengen. Wij zien onze producten en diensten als middel om mensen mee te nemen in een beleving, aan te zetten tot actie of te betrekken bij een goed verhaal. Wij maken elke boodschap toegankelijk. Wij zorgen voor het delen van kennis en informatie. Wij brengen ideeën tot leven. 

Wat ons verbindt is aandacht en innovatie. Wij maken het verschil door u oprechte aandacht te geven. Dit doen wij door mee te denken, oplossingen te zoeken en processen te verbeteren. Om zo ideeën, informatie en boodschappen overtuigend over te brengen.

Als we zien dat iets beter kan, dan gaan we ermee aan de slag. Dat komt door onze persoonlijke drive: we vinden ons vak zo mooi dat we het altijd beter willen doen. We denken in uw belangen en willen zo oplossingen creëren. Als het even kan, innoveren we samen met u. Want door samen aan tafel te gaan zitten en naar elkaar te luisteren, komen we tot nieuwe inzichten komen en dus maatgericht werk.

Onze mentaliteit

Bij Goedhart hechten we waarde aan karakter. Want kennis en skills veranderen, de houding blijft. We houden van wat we doen. We lopen al een hele tijd mee en we zijn nog steeds een van de beste als gevolg van onze passie. 

Bij ons bestaat niet ‘one size fits all’. Elke project wordt op maat afgestemd, van banners tot brochures, van visitekaartjes tot gepersonaliseerde mailing. Als u het idee bedenkt, zullen wij een manier vinden om het tot leven te brengen

Onze formule

Wij maken elke boodschap toegankelijk. Wij zorgen voor het delen van kennis en informatie. Wij brengen ideeën tot leven. Met onze manier van werken gaan we de vraagstukken van onze klanten te lijf. 
Onze aanpak is gebaseerd op een aantal simpele uitgangspunten: 

We zijn ervaren en kennen daardoor onze printers van binnen en van buiten. We beheersen ons vak en weten precies wat mogelijk is en hoe het te doen. We doen het goed of we doen het niet. Maar dat komt nooit voor. Dit komt deels door onze ervaring en deskundigheid maar belangrijker nog: we geven om uw opdrachten. 
We beginnen aan elke opdracht met twee doelstellingen: 
1) om u een tevreden klant te maken 
2) om met trots te kunnen zeggen ‘ja, dat hebben wij samen met onze klant tot stand gebracht!”

U leest het goed ja. Samen. Als het om opdrachten gaat, van groot tot klein, gaan wij tot het uiterste om uw idee werkelijkheid te laten worden. Met aandacht samen met u brainstormen over ideeën, ontwerpen, materialen. En weten we het niet gelijk? Dan gaan we op onderzoek uit en op zoek naar de best mogelijke oplossing. Waarom? Zodat u het best mogelijke eindresultaat krijgt. Het leukste gedeelte van dit allemaal? Wij zijn net zo enthousiast als u! 

Goed samenwerken kan alleen met korte lijntjes. Daarom heeft u één aanspreekpunt binnen Goedhart. Iemand aan wie u al uw vragen kunt stellen en die precies weet hoe het er met uw drukwerk voor staat. 
Dat is het voordeel van ons team: we weten precies wie waarmee kan helpen!

 WIJ ​BRENGEN IDEEËN TOT LEVEN VOOR