repronet lite offerte aanvraag

WE MAKE 
EVERY MESSAGE 
ACCESSIBLE

HOME / Private: SERVICES / MARKETING SOLUTIONS

Goedhart Marketing Solutions

Niet alleen maken maar ook raken. Dat is uiteindelijk uw doel met uw idee, informatie of boodschap. En dus ook het onze. Met Goedhart Marketing Solutions ondersteunen wij u bij het bereiken van uw klant.
Wij helpen u door uw communicatieve (digitale) uitdaging om te zetten naar een concrete boodschap.

Want uw succes vormt de kern van wat wij doen, dus we proberen altijd naar een oplossing te werken die ervoor zorgt dat u op een responsieve en proactieve manier u klanten kunt bereiken. En zo waarde te creëren voor hen en voor u.

Hoe maakt u het verschil? Door het personaliseren van uw communicatie. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Samen met u gaan wij op zoek naar de meest efficiënte manier. Dat doen we door samen de timing, de inhoud van uw boodschap en het kanaal waarop u communiceert goed af te stemmen op het gedrag van de klant. Hoe meer we de beschikbare data van de klant kunnen inzetten, hoe persoonlijker we de uiting kunnen maken en hoe groter het effect! Daar worden wij helemaal enthousiast van. En niet alleen wij, ook u en uw klant!

Goedhart Marketing Solutions levert een op maat gemaakt en volledig geïntegreerd marketing-communicatie programma en uw eigen online portal waar al uw marketing communicatie middelen in uw huisstijl klaar staan om ingezet te worden. We richten ons op het toevoegen van waarde door het leveren van consistente en samenhangende marketingcampagnes die we samen met u ontwerpen, inrichten en analyseren. Vanuit hier kunt u uw communicatieprocessen inzetten, uw boodschap overbrengen en uw kanalen beheren. Een plek waar alles samenkomt. Om zo de verbondenheid met uw klanten te verhogen.

SERVICES
  • Gepersonaliseerd bestelportaal
  • Huisstijlbewaking
  • Eenvoudig campagnes creëren
  • Crossmedia, combinatie van print,
    mail en web
  • Gericht uw doelgroep bereiken
  • Beter meetbaar dan traditionele
    marketing

Maar hoe komen we meer te weten over uw klant? Hoe komen we aan de data? Hier gaan we marketing automation inzetten. Dit is software om het gedrag van de klant te herkennen als een soort prikkel. Hiermee zetten we route uit met een vooraf bedachte reeks van contactmomenten. In dezelfde software bouwen we ook campagne processen in met contactmomenten over meerdere kanalen. Goedhart Marketing Solutions kan over meerdere kanalen plaatsvinden. Een gepersonaliseerde brief, een kaartje, e-mail of webpagina’s. Ondertussen blijven we meten welk gedrag vertoont de klant en hoe reageert hij op uw boodschap(pen). En daar waar nodig kunnen we de campagnes bijsturen. Wel zo efficiënt.

WIJ  MAKEN ELKE BOODSCHAP TOEGANGELIJK

SERVICES

 WIJ ​BRENGEN IDEEËN TOT LEVEN VOOR