repronet lite offerte aanvraag

Klantformulier

Geachte relatie, als nieuwe klant van Goedhart heten wij u van harte welkom!
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij van u een aantal administratieve gegevens. Verder willen wij een aantal zaken
onder uw aandacht brengen, opdat onze zakelijke transacties prettig en zonder tijdverlies door eventuele onduidelijkheden kunnen verlopen.
Heeft u hierover vragen, bel gerust even met uw contactpersoon of afdeling administratie in onze vestiging te Antwerpen, tel. 03 2441090.

Gelieve de onderstaande gegevens in te vullen:


  Administratieve afhandeling bij Goedhart
  Wij leveren bij elke order een pakbon waarop u direct kunt controleren of de levering correct is verlopen en berekend. Hierna wordt de factuur verzonden, dit gebeurt per email naar het door u opgegeven adres. Desgewenst kunnen we uw orders verzamelen en eventueel per project of kostenplaats factureren. Op deze verzamelfactuur staan per regel het pakbonnummer, de leverdatum, contactpersoon en het totaalbedrag van de order. Voor uw factuurcontrole is dus de eerder geleverde pakbon van groot belang.
  Goedhart hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na faktuurdatum.

  Administratiekosten
  Indien het netto factuurbedrag lager is dan € 50,- brengen wij € 3,50 aan administratiekosten in rekening. Voor per post te versturen facturen worden € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht. Speciale wensen met betrekking tot de facturatie kunt u bespreken met uw contactpersoon. Het kan zijn dat we hier extra kosten voor in rekening brengen, denk bv. aan het verzamelen van uw orderbonnen om deze met de factuur mee te sturen. Dit is voor ons een zeer tijdrovende zaak. Indien u wenst dat uw orderbonnen met de factuur geretourneerd worden brengen we daarvoor € 25,- in rekening.

  Algemene voorwaarden
  Al onze leveringen worden geleverd volgens onze algemene voorwaarden welke ingesloten zijn bij dit formulier. Net als de privacyverklaring van Goedhart kunt u deze ook terugvinden op onze website: www.goedhart.eu